Warning: Use of undefined constant cf_page - assumed 'cf_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/201418/petrasvensson.se/public_html/wp-content/plugins/formget-contact-form/index.php on line 282 Vad jag har lärt mig - Petra SvenssonPetra Svensson

Vad jag har lärt mig

Jag älskar att tipsa andra om hur de kan förbättra sina företag. Att bli egen företagare var aldrig någon självklarhet för mig. Jag trodde det var något som bara andra klarade av, och inte jag. Men efter att ha fått en hel del bra tips och råd för vänner och professionella så vågade jag ta steget att starta eget. Jag är så tacksam för allt stöd jag fått så nu vill jag dela med mig av det jag lärt mig på min resa. Den är inte så lång än men jag tror ändå jag har lärt mig en del som andra kan ha nytta av.

Ett bra kontor underlättar långvarigt arbetande.

Ett bra kontor underlättar långvarigt arbetande.

Det är många gånger tufft att vara egen företagare och man behöver allt stöd man kan få. Inte minst är det svårt att känna att ekonomin hänger helt på vad jag själv presterar. Det kan många gånger vara svårt att känna att man är riktigt ledig. Alltid finns det något som borde göras. Men det gäller att prioritera. Fritiden och familjen är också viktig, glöm aldrig det!

Tips för hur man lyckas med att skapa nya kontakter En av de viktigaste sakerna när man driver eget företag är att vara social och att lätt kunna knyta nya kontakter. Mina största och viktigaste affärer har jag faktiskt gjort tillsammans med människor som jag lärt känna genom mina nätverk! Det finns en rad olika knep för att hitta potentiella samarbetspartners och kunder.

Men jag tror att något av det viktigaste är att jobba med sin karisma och sin utstrålning. Det behöver verka attraktivt att jobba tillsammans med dig om någon över huvud taget ska bli intresserad.

Därför har jag satsat en hel del tid och pengar p å mitt utseende. Jag ser mig inte som en ytlig person, tvärtom! Men jag tror att utseendet kan vara avgörande för hur man lyckas i sociala relationer.

Självklart är ditt sätt att vara mot andra allra viktigast, men utseendet är en krydda som man inte ska förakta. Ett av det bästa val jag gjort är när jag gjorde tandblekning hemma. Jag tyckte verkligen att det blev ett lyft för mitt utseende. Och det var varken särskilt dyrt eller krångligt. Så det är något jag kan rekommendera till alla som funderar på det.

Sedan tror jag också att det är viktigt att ha snygga och passande kläder. En annan viktig sak är håret och hyn, där har jag också lagt ner en del pengar.

Kommentera