Warning: Use of undefined constant cf_page - assumed 'cf_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/18/201418/petrasvensson.se/public_html/wp-content/plugins/formget-contact-form/index.php on line 282 Att hitta tid till ditt företagande - Petra SvenssonPetra Svensson

Att hitta tid till ditt företagande

Det här med tid är det största hindret för oss som driver företag, det är otroligt svårt att få tid med annat an just företagandet när man drivet eget. Jag själv märker det främst genom att hushållssysslorna blir lite lidande, jag kanske har tid att städa en gång i månaden vilket är alldeles för lite därför har jag på senare tid anlitat städhjälp som tar hand om hemstädningen. Det är just lösningar som detta som gör att jag får mer tid över till mitt företagande.

hitta-tid

Tidsoptimering i vardagslivet

Jag tänker alltid på tid om jag ska vara allvarlig, just nu arbetar jag cirka 10 timmar per dag vilket ändå får anses vara ganska normalt för en egen företagare, jag antar att ni håller med? Hur många timmar jobbar ni? Skriv gärna i kommentarsfältet nedanför.

Ett annat moment förutom städningen som du kan spara in mycket tid på är matlagning och köpa matvaror, detta är moment som vanligtvis tar timmar från din tid i veckan. Jag har börjat använda mig av matkassar på senaste tiden, det är super bra och jag kan säga att det har förändrar sättet hur jag äter totalt, just vetskapen att man har alla råvaror hemma som behövs för att laga något gott gör att man aldrig behöver åka i väg i stress och handla skräpmat. Detta är något jag verkligen rekommenderar.

Vid flytt finns det mycket tid att spara

Ska du flytta ditt kontor eller byta din bostad är det oerhört viktigt att du snabbt får upp din arbetsplats vare sig du flyttar till en ny bostad eller ett nytt kontor. När jag flyttade senast använde jag mig av ett städföretag för en flyttstädning och jag använde mig även av flytthjälp för att på det viset slippa göra grovjobbet på egen hand och jag kunde fokusera på mitt jobb istället.

Jag hoppas mina tidsoptimeringstips kommer till nytta till fler företagare där ute!

Kommentera